Apusuri demult apuse

Sunday, August 28, 2011 at 03:17

The Sea

 

The Sea

 

The Sea

17 comments

  1. Catalin Says:

    Agitaţie pe apă...

  2. Narnia Says:

    Urmata de o liniste Dumnezeiasca. :)

  3. minunate imagini!

  4. Narnia Says:

    Multumesc frumos, Cristina! :)

  5. Dana Says:

    Superb!

  6. Anonymous Says:

    Superbe apusuri. Felicitari!

  7. Anonymous Says:

    Spațiul unde materia neagră se simte ca la ea acasă.Grea, vâscoasă, imperturbabilă, filosoafă. Când apare ceva luminos își arată sufletul. Nu-i chiar așa de negru, dimpotrivă. Cine privește un apus nu și-a pierdut interesul pentru sine, pentru sori, pentru tot. Cred că ști cum să privești lucrurile. Altfel. Cu înclinăciune și respect. Chiar și pe cele greu de revelat.

  8. Narnia Says:

    @IceBox, Danuta, multumesc mult!

  9. Narnia Says:

    @C.J.Ca de obicei, comentariile dumneavoastra ma indreapta spre analiza, apoi spre autoanaliza, si din nou spre analiza... Va multumesc !
    O intamplare - cu cateva zile in urma am vazut cel mai frumos apus din viata mea, o combinatie de straturi si culori, astfel aranjate incat ai fi putut sa juri ca e la mijloc mana unui pictor care a creat tabloul perfect, ceva ce nu ai ocazia sa vezi decat odata in viata. Eram in masina, in dreapta, pe autostrada, aveam aparatul langa mine, dar nu am putut opri sa-l fotografiez. Dupa primele 5 minute in care mi-am consumat obida si am cautat o solutie sa pot fotografia, am ajuns la concluzia ca e inutil si e mai bine sa ma bucur de ceea ce vad, de ceea ce mi se ofera. Am facut deci o fotografie mentala si o pastrez de data asta numai pentru mine, nu din egoism, ci doar din imposibilitatea de a o imparti.

  10. arcadia Says:

    Când ajungi să comentezi culori şi stări după ce-a glăsuit boieru' C.J., te laşi păgubaş. Sau zici ca domnia sa. :D

  11. George Says:

    O asemenea capodopera a naturii imortalizată trebuie contemplată muuuult. Superb!

  12. Narnia Says:

    @arcadia. Recunosc deschis ca si eu ma simt intimidata si am dificultati sa postez un comentariu, daca se intampla sa fi postat domnul C.J. inainte. :))

  13. Narnia Says:

    Multumesc mult, Georgel! Sunt de acord cu tine, natura este unul dintre cei mai buni artisti ai tuturor timpurilor. :)

  14. Hi, the photos are very nice, i like them

  15. arcadia Says:

    Crăciun fericit, draga mea! :)

  16. The last photo is very nice

  17. Narnia Says:

    Multumesc mult, Arcadia! :) Chiar daca raspund la urarea de Craciun in pragul primaverii, iti doresc din toata inima un an fericit si linistit, in care dusmanii cei haini ce te-au hartuit anul trecut sa te ocoleasca. Am mult de citit din urma pe blogul tau si pe al domnului C.J. asa ca o sa va vizitez curand. :)

Post a Comment