Street portrait

Saturday, June 25, 2011 at 01:25

Street portrait

 

,

6 comments

  1. arcadia Says:

    Superb cadru!
    O sâmbătă frumoasă să ai!

  2. Narnia Says:

    Multumesc mult, Arcadia! La fel si tie. Sfarsitul asta de saptamana il astept de doi ani, astazi si maine,are loc in Landen, Belgia, un festival medieval anual numit Historia Mundi. Prima data am fost in 2009 si mi s-a parut fascinant, dar anul trecut nu am reusit sa ajung.Sper sa fie vreme buna si sa ma pot intoarce cu un sac de fotografii. :))

  3. arcadia Says:

    Abia le aştept! :)

  4. Anonymous Says:

    Cât firesc...Decizia de a nu fi o imagine color sau alb negru m-a surprins prin eleganță. Virarea spre sepia dă o altă cheie fotogramei...

  5. Narnia Says:

    @Arcadia. Ne-am intors mai devreme decat planificasem. Din pacate vremea nu a fost de partea noastra, a plouat aproape tot timpul si locul a fost plin de noroi. Aparatul meu nu este sigilat,asa ca a stat mai mult in geanta, deci dintr-un sac de poze ...am rusit sa adun de-un buzunar. :)

  6. Narnia Says:

    @C.J. Parerea dumneavoastra, pozitiva sau negativa, inseamna foarte mult pentru mine, mai ales acum cand incep sa realizez cat de putin stiu si cat de mult am de invatat, iar un indiciu, o parere, o reactie din parte unei persoane avizate ajuta mult pentru gasirea unei directii... Va multumesc!

Post a Comment