Portrait of a good friend

Saturday, June 11, 2011 at 16:24

Portait

 

10 comments

  1. arcadia Says:

    Bine-ai revenit! Mi-a fost foarte, foarte dor de tine, să ştii! :*

    Cât ai lipsit tu, a venit vara, să ştii! :))

  2. Narnia Says:

    Bine v-am regasit!

    Arcadia, si mie mi-a foarte, foarte dor de tine. Atat de dor, incat in ultimele doua seri ti-am citit tot blogul, toate, toate posturile pe care le-am ratat, basca o parte din cele pe care le mai citisem candva. Declar cu mana pe inima ca a fost exact ce-mi lipsea, dupa o saptamana incordata si plina de evenimente nu tocmai fericite.
    Stiu ca a venit vara, dar din pacate aparatul meu a iesit din hibernare doar de cateva zile, cred ca am sa-l botez "Ursul". :))

  3. arcadia Says:

    He he he! Trebuie că şi-a epuizat toate rezervele dacă a ieşit din bârlog :D

  4. Catalin Says:

    Şi aşa: din cauză de nicio nu ai mai fotografiat :)

  5. Narnia Says:

    @arcadia. Ar fi iesit el mai demult, dar i-am tinut usa incuiata. :))

  6. Narnia Says:

    @Catalin, stiam de mai multa vreme ca se va trece la scrierea fara cratima a unor cuvinte, dar am refuzat sa scriu asa pana cand n-am vazut oficial in DOOM.:))
    Cu pozele... a fost o perioada mai dificila, dar sper sa recuperez in perioada urmatoare. Mi-au placut mult imaginile tale cu expozitia copiilor.

  7. robert Says:

    Probabil in Narnia anotimpurile sunt altfel. Frumos cadru chiar daca inca nu il vad pe Aslan.
    Pe Horse cum il cheama?

  8. Narnia Says:

    @Robert. Culmea e ca in "Narnia mea", anotimpul alb este ceva foarte rar. :)) Multumesc mult. Oricat n-am vrut sa spun asta, sinceritatea mea bolnava nu ma lasa sa tac, asa ca marturisesc ...a trebuit sa-l intreb pe domnul Google cine este Aslan, nu aveam nici cea mai vaga idee. :)) Si daca tot am inceput, ca sa imping sinceritatea pana la capat, am sa spun si ca am ajuns la Narnia in urma unei glume de familie, nu pentru ca as fi fost un fan declarat al filmului.

    Pe horse l-am vazut pentru prima data atunci cand mi-a pozat, dar de atunci il vad foarte des ...in poze. Eu ii spun "Friend" :))

  9. robert Says:

    Cuuuuummmmm? Nu stiai cine este Aslan?
    Sa schimbi neaparat denumirea blog-ului tau sa iti faci mea culpa de fata cu toate blogosfera! =))

  10. Narnia Says:

    Imi fac mea culpa, imi pun cenusa in cap, prezint cu umilinta scuze oricui vrea sa le primeasca, ba chiar si celor care nu vor, dar denumirea blogului nu o schimb. :)) M-am identificat deja cu numele de Narnia, in plus, nu mai are rost, acum stiu cine e Aslan. :))))

Post a Comment