Crossroads of life

Wednesday, December 8, 2010 at 10:29
In copilarie iubeam trenurile, n-as putea spune de ce.  Poate pentru ca nu  le vazusem decat in poze, poate pentru ca nu calatorisem niciodata cu ele, cert e ca eram fascinata si impresionata de orice era legat de trenuri.  Desi fascinatia a trecut, odata cu trecerea timpului, inca mai am o slabiciune pentru ele. Imi plac in special garile, forfota permanenta, graba oamenilor de a ajunge la destinatie si a-si continua viata, tistetea celor care pleaca sau a celor care ii insotesc, bucuria celor care intampina si a celor care vin, nerabdarea, agitatia, tot buchetul de sentimente umane adunate in acel loc.
Cu ceva vreme in urma am fost sa vizitam un parc feroviar . Un loc interesant ,  parca uitat de lume, cu trenuri vechi,  locomotive cu aburi si linii ferate parasite.   Dupa ce curiozitatea m-a impins sa urc o scara  veche, construita din traverse de cale ferata metalice, ce pleca de la marginea soselei si se pierdea printre copaci,

Stair away to heaven

am descoperit intamplator un loc ascuns in padure, un loc care mi-a placut in mod deosebit, poate pentru modul in care se aseamana cu traiectul vietilor noastre.

 Crossroads of life

15 comments

  1. arcadia Says:

    Foarte frumoase si graitoare cadre! Felicitari!

  2. Narnia Says:

    Multumesc mult, Arcadia. :)

  3. VertAnge Says:

    Nu stim niciodata cand se schimba macazul...
    Foarte frumoase fotografiile...ca de obicei! :)

  4. fotolucian Says:

    Frumoase compozitii,bine lucrat,felicitari.

  5. Narnia Says:

    Va multumesc mult! :)

  6. Unknown Says:

    interesant loc.oricum imi place ideea de scari(linii de cale ferata) pierzindu-se undeva intrun orizont poetic, oarecum nedefinit.

  7. Narnia Says:

    Locul e intr-adevar interesant, in plus e situat intr-o localitate foarte linistita, parca din alta epoca. Putinii oameni pe care i-am intalnit, extrem de politicosi si agreabili, ne zambeau din toata inima si ne salutau de parca ne-am fi cunoscut de multa vreme.
    Scara mi-a placut si ie foarte mult, astfel ca in timp ce ai mei fotografiau biserica, eu n-am rezistat tentatiei de a vedea unde duce scara.

  8. I love this photo =)

  9. Amazing photography. What an eye. Love this blog -- I'm glad I accidentally discovered your work. I look forward to following . . .

  10. Bibu Says:

    superbe
    sunt atat de frumoase locurile astea



    Bianca Z.

    and...Take a look !
    www.reverie.dap.ro

  11. Narnia Says:

    Obrigada Sergio! :)

  12. Narnia Says:

    Thank you, Rick! I really apreciate your comment and your visit. I just visited your blog and I find it verry interesting.

  13. Narnia Says:

    Sunt intr-adevar frumoase locurile si e o adevarata bucurie sa le vizitezi. Multumesc frumos!

  14. Isabel Says:

    All very beautiful.......thank you for sharing your blog!

  15. Narnia Says:

    Hola,Isabel! Lo siento mucho por responder tan tarde, pero no vi tu comentario hasta ahora. Muchas gracias por visitar mi blog y por tus palavras. :)

Post a Comment